Copyright dealer4dealer 2016
Terugblik
Gelukkig hebben we de foto's nog...

Terugblik

Benieuwd hoe de Exact Meets E-commerce events er in de voorgaande jaren uitzagen? Bekijk de foto’s in onze Terugblik hieronder!


Terugblik 2017

Exact Meets E-commerce 2017 met het thema ‘Powervrouwen in de e-commerce’ vond plaats op 28 september 2017 met als guest-of-honor ex-topmodel en succesvol online onderneemster Frederique van der Wal. Met interessante kennis sessies van onder andere Alex van Ginneken, Ray Bogman, en Dealer4Dealer en inspiratievolle klantcases van Heineken International, Koffiebranderij Peeze en A Little Lovely Company was het event ook dit jaar een doorslaand succes. Hieronder een selectie foto’s van deze leuke dag!

 


Terugblik 2016

Exact Meets E-commerce 2016 vond plaats op 29 september 2016 met als eregast autocoureur en rasondernemer Tom Coronel. Met hoogwaardige, informatieve sessies van onder andere Alex van Ginneken, Ray Bogman, Jeroen Dekker (Active Ants) en klant van Dealer4Dealer Colourful Rebel was EME16 een groot succes! Hieronder een kleine selectie foto’s van die dag.

Terugblik 2015

Op 17 september 2015 vond de zesde Exact meets Magento editie plaats. Deze editie stond in het teken van ‘the next level of e-commerce’. Een bomvol programma gericht op de toekomst. In 2014 kon je in grote mate inspiratie en kennis opdoen over het hele e-commerce proces. In 2015 werd een vooruitblik gegeven op alle denkbare aspecten van e-commerce. Tijdens dit event zijn onder het motto ‘the sky isn’t the limit’ acht winnaars gekozen die met ons mee te cloud in gaan. Op 22 april zal de ‘er gaat niets boven Groningen’ luchtballon opstijgen in Houten. Deze luchtballonvaart is mede mogelijk gemaakt door Dealer4Dealer, Exact, Afosto, 42 Functions, Payt, Zenn en Experius.

 


Terugblik 2014

Tijdens de vijfde editie van Exact meets Magento was het seminar gericht op 100% e-commerce. Vele specialisten uit het vak presenteerden de nieuwste ontwikkelingen binnen de e-commerce. Dirkjan van Webwinkel Weblog heeft het verslag van deze editie gepubliceerd. Bekijk het verslag hier