Copyright dealer4dealer 2016
Sessies #EME17
Bekijk hieronder de sessies van afgelopen jaar

Sessies 2017

Hieronder vind je een overzicht van de sessies tijdens Exact Meets E-commerce 2017. De sessies zijn tijdens het event opgedeeld in expertsessies en klantcase sessies. Bij de informatie over de sessies zie je tevens hashtags staan. Deze hashtags geven aan welke onderwerpen naar voren komen tijdens de betreffende sessie.

Dagvoorzitter
Amber Kortzorg

Helder en gepassioneerd een verhaal vertellen. Het publiek inspireren, bewegen en motiveren. Meedenken over inhoud, creatieve grenzen verleggen en samen toewerken naar een origineel eindproduct. Dat zijn kernbegrippen waar Amber Kortzorg voor staat. Amber presenteerde Meet Magento 2017 en we waren zó onder de indruk van deze powervrouw dat we haar hebben gevraagd om dagvoorzitter van Exact Meets E-commerce 2017 te worden.

Spreker: Amber Kortzorg - Dagvoorzitter

Keynote sessie
Frederique's Choice

Straight from New York en wat ons betreft de ultieme powervrouw Frederique van der Wal is al vroeg begonnen met haar carrière. Vroeger was ze supermodel voor alle high-end designers. Vandaag de dag is ze Founder en Chief Creative Office van haar eigen zeer succesvolle online bloemenstore Frederique's Choice, waar ze zich voornamelijk bezighoudt met branding en duurzaamheid. In haar sessie vertelt Frederique hoe ze haar onderneming is gestart, wat haar drijfveren zijn en wat volgens haar dé sleutel tot succes is. Heeft haar bekendheid hier ook een rol bij gespeeld? Je hoort het allemaal op Exact Meets E-commerce 2017!

Tags: #Powervrouw #duurzaamheid #branding #internationaal

Spreker: Frederique van der Wal - Founder en Chief Creative Office

Break-out sessie
Ontwikkelingen in de e-commerce

Alex van Ginneken is al vanaf het eerste moment betrokken bij Exact Meets E-commerce en eigenlijk een beetje de vaste e-commerce specialist van het event. Ook dit jaar zal hij je alles vertellen over de laatste ontwikkelingen in de e-commerce wereld. Nieuwsgierig? Bezoek dan vooral zijn zijn sessie!

Tags: #ecommerce #tips&tricks #ontwikkelingen

Spreker: Alex van Ginneken - Internet entrepreneur/E-commerce specialist

Break-out sessie
Magento 2.0 - What's going on?

Veel Exact/Dealer4Dealer klanten maken gebruik van Magento, nog steeds het meest gebruikte e-commerce platform die er is. Eind 2016 werd de nieuwste versie, Magento 2, gelanceerd. Maar biedt deze nieuwe oplossing wel de écht zoveel voordelen als gedacht? En waarom heeft Magento onlangs besloten om de ondersteuning van Magento 1 te verlengen met 18 maanden? Magento evangelist Ray Bogman vertelt je er alles over tijdens zijn sessie op EME17.

Tags: #Magento2 #specialist #magentodokter #ontwikkelingen

Spreker: Ray Bogman - Oprichter Supportdesk/Magento specialist

Break-out sessie
Let's connect: xCore!

Tijdens deze sessie onze eigen powervrouw Chayen Kromowidjojo (ja... familie van) aan het woord. Zij vertelt over de xCore, het online platform van Dealer4Dealer die vorig jaar tijdens #EME16 officieel werd gelanceerd. Inmiddels draait de xCore op volle toeren en zijn er naast Magento ook andere platformen gekoppeld waaronder Lightspeed en Woocommerce. Tijdens deze sessie incl. live demo geven we je een totaal overzicht van alle mogelijkheden binnen het platform: van zelf on-demand een koppeling installeren tot het toevoegen van add-ons. Daarnaast trakteren we je op een sneakpeak van onze Aflettermodule 2.0 en de fulfilment oplossing. Ben jij erbij?

Tags: #koppelen #ondemand #demo #afletteren2.0 #fulfilment

Spreker: Chayen Kromowidjojo - Sales Dealer4Dealer

Break-out sessie sponsored by Guapa
Exponentieel groeien? Niet denken maar doen!

A Little Lovely Company is in 2013 aan de keukentafel opgericht door twee vrouwen: Judith de Ruijter en Nikki Hateley. De twee zagen naar hun idee teveel van hetzelfde in woonwinkels en besloten hier verandering in te brengen. Ze beginnen met een groothandel, zonder webshop ‘want die zijn er al zoveel’. Slechts twee jaar later levert A Little Lovely Company aan meer dan 2800 winkels in zes landen, hebben ze twee flagshipstores in Groningen en de tien miljoen omzet al aangetikt. Hoe kregen ze dát voor elkaar,welke keuzes hebben zij hierin moeten maken en waar lopen ze tegenaan? Jeroen Mars (Product Owner en ‘man van’ ) geeft je alle inside scoops tijdens deze little lovely session.

Tags: #internationaal #exponentiële groei #Click&Bricks #omnichannel

Spreker: Jeroen Mars - Product Owner

Break-out sessie sponsored by Experius
Van traditionele bestelmethodes naar e-commerce voor B2B

Tijd voor een bakkie! Peeze is een landelijke koffiebrander en biedt duurzame koffie- en theeconcepten en koffieoplossingen voor op kantoor, in de horeca en voor thuis. Peeze zet e-commerce in voor al haar B2B activiteiten en wijkt hiermee af van de traditionele bestelmethodes. Waarom hebben ze voor deze richting gekozen, hoe pakken ze dit aan en hoe werkt het in de praktijk? Projectmanagers en powervrouwen Jenny Berenpas en Karian Souverein vertellen je er alles over tijdens deze sessie.

Tags: #B2B #ecommerce #duurzaam #orderportaal #demo #ExactGlobe

Spreker: Jenny Berenpas + Karian Souverein - Marketingmanager/Projectleider+Controller

Heineken International - What's Sub?

We zijn erg trots om onze klant Heineken International te mogen toevoegen aan ons programma. Samen met functional consultant Anika Siepel en junior functional consultant Kelly Ammerlaan hebben we een prachtig project lopen voor hun nieuwe product, THE SUB. Op dit moment is Heineken volop bezig om deze nieuwe thuistap op de markt te brengen, waarbij ze de switch maken van voornamelijk B2B naar meer B2C. Daarnaast hebben ze gekozen voor een geheel ander platform voor de webshop van de tap. Waarom hebben ze deze keuzes gemaakt en hoe vliegen ze zo'n groot project aan? Anika en Kelly vertellen je graag meer tijdens hun sessie op Exact Meets E-commerce!

Tags: #THESUB #B2C #Lightspeed #newproduct

Spreker: Anika Siepel/Kelly Ammerlaan - Functional Consultant Digital Marketing/Junior Functional Consultant

Digitale Slagkracht: How-to avoid F*ck-ups

Bas van der Lans is een enthousiaste self-proclaimed ‘Nerd’ met sterk gevoel voor commercie en creativiteit. Zijn eigen boek 'MKB Handboek voor Digitale Slagkracht' wordt bijna gepubliceerd. Het boek is gericht op MKB’ers die offline succesvol zijn met minimaal 10 medewerkers en een omzet vanaf 1 miljoen euro en beantwoordt basale vragen zoals “Wat kost een website?” en “Hoe kies ik een bureau”. Daarnaast komt de digitale funnel voor marketing en sales ook uitgebreid ter sprake. Tijdens zijn speednote sessie op EME17 vertelt hij je alles over digitale slagkracht en 'how-to-avoid- f*ckups in de e-commerce.

Tags: #digitaleslagkracht #ecommercef*ckups #marketing #woocommerce

Spreker: Bas van der Lans - CEO Van Ons B.V.

Big Data - Exact

Big Data is een hot item en niet meer weg te denken uit de e-commerce. Maar wat is Big Data nou eigenlijk? Wat kun je ermee? En wat voor commercieel voordeel biedt het jouw onderneming? Victoriya Karo, Senior Marketeer bij Exact gaat in haar sessie in op de trends die we zien binnen de e-commerce aan de hand van voorbeelden en praktische tools van bedrijven die Big Data al inzetten om te groeien. Wat mag wel en wat mag niet? Welke tools zijn er op de markt? En hoe ga je om met persoonlijke gegevens? Dat en meer hoor je tijdens Exact Meets E-commerce.

Tags: #exact #BigData #groei

Spreker: Victoriya Karo - Senior Digital Marketeer/Product Owner

Open sessie
Ronde tafel sessie 1

Werk je al met Magento 2 óf wil je overstappen naar Magento 2 en heb je hier vragen over? Tijdens het EME17 bieden we naast de reguliere sessies ook nog de unieke gelegenheid om in gesprek te gaan met een echte Magento 2 specialist tijdens de ronde tafel sessies. Tijdens deze sessie in het atrium kun je bij Magento dokter Ray Bogman terecht met je al vragen. Hij geeft je graag informatie en persoonlijk advies over alles wat met Magento te maken heeft.

Tags: #magento2 #inhoudelijk #persoonlijkadvies #vraag&antwoord

Spreker: Ray Bogman - Magento dokter

Open sessie
Ronde safel sessie 2

Wat kun je verwachten als je je webshop wilt koppelen met Exact? Wat zijn de gevolgen voor jouw onderneming? En waar moet je (vantevoren) rekening mee houden? Onze eigen Exact specialisten beantwoorden graag al je vragen in deze open sessie in het atrium tijdens Exact Meets E-commerce 2017.

Tags: #koppelen #exact #persoonlijkadvies #vraag&antwoord

Spreker: Tim Kuilman - Consultant Dealer4Dealer