Eerste namen Exact Meets E-commerce 2017 bekend

Met trots maken we hierbij de eerste paar namen voor Exact Meets E-commerce 2017 bekend!

Ray Bogman Roy Bogman
Ray Bogman is mede-oprichter van SupportDesk en vervult zijn rol als Technisch Directeur. Ray is werkzaam als Joomla! en Magento Senior Consultant, docent en implementor, en heeft dankzij een jarenlange ervaring als security manager in het serverpark van KPN ook een gedegen ervaring opgebouwd op het gebied van systeembeheer en webserver-beveiliging.

Alex van GinnekenAlex van Ginneken
Na het succes van vorige jaren zal Alex van Ginneken ook in 2017 zijn kennis over e-commerce delen in een break-out sessie tijdens Exact meets E-commerce op 28 september 2017. Met meer dan 10 jaar ervaring in de internet business weet Alex als geen ander hoe je online kunt groeien. Alex is online ondernemer en internet marketeer en is betrokken bij diverse partijen als online businesscoach. Hij participeert onder andere bij MediaCT, DBK.nl, Cobrowser.net en Superfood.nl. Daarnaast geeft hij regelmatig seminars en trainingen, is hij auteur van diverse online marketing boeken en is hij (gast)docent op de Hanzehogeschool te Groningen.

Maar ook niemand minder dan goede klant van Dealer4Dealer Sportstadion is aan de sprekerslijst toegevoegd. We kunnen nog niets delen over de inhoud van deze sessie, maar zullen hier binnenkort meer over vertellen!

Zien we jou in Delft op 28 september? De GRATIS tickets zijn hier te verkrijgen. Mis het niet!