Het aftellen is begonnen – Last call for tickets!

Nog maar 2,5 weken to go en dan gaan we los met alweer de achtste editie van Exact Meets E-commerce, georganiseerd in samenwerking met Exact. Tijdens het event belichten we alle kanten van de e-commerce, er is voor ieder wat wils. Deze editie speciale aandacht voor succesvolle vrouwen in de e-commerce en prachtige klantcases waaronder Koffiebranderij Peeze, A Little Lovely Company en natuurlijk Frederique’s Choice. Daarnaast bieden we tevens interessante kennissessies van echte e-commerce professionals. Als laatste aan het programma toegevoegd zijn Anika Siepel & Kelly Ammerlaan van Heineken International, Bas van der Lans  van Van Ons en Victoria Karo van Exact. Hiermee is het programma voor #EME17 officieel rond!

Het loopt storm
De aanmeldingen voor het event gaan ontzettend snel. Inmiddels zijn we de 150 aanmeldingen al gepasseerd. Fantastisch! Maar dit betekent ook dat er nog maar enkele gratis tickets beschikbaar zijn. Dus wil jij ook naar Exact Meets E-commerce? Wacht dan vooral niet te lang en bestel nu nog je ticket! Anders vis je straks achter het net.

Afterparty
Na de laatste sessie van Frederique van der Wal organiseren we om 18:00uur een super gezellige Afterparty waar je -onder genot van een hapje en een drankje- nog even kan bijkletsen over de dag, kunt netwerken met klanten/partners en waar je tevens kans maakt op leuke prijzen tijdens onze verloting. Blijf dus vooral nog even hangen na het event, grote kans dat je anders toch in de file terecht komt! Spoiler: je kunt onder andere een SUB thuistap winnen!

Sponsoren
Het programma van dit jaar wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners en tevens sponsoren – TriplePro, Byte, Guapa, Mollie, Experius, en Van Ons. Dankzij hen kunnen we ook dit jaar weer een fantastisch evenement neerzetten. Onze dank is groot!